måndag 15 juli 2013

Nu har vi semester!

I fredags gick jag på semester! Conrad och jag firade detta med att åka ut i skogen och plocka kantareller och smultron medan Viktor fiskar i norr! På vägen tillbaka mot bilen så passade Conrad på att ta sig ett dopp i en lerhåla... Blöt och skitig upp till öronen, men vad gör väl det när det är sommar och matte just gått på semester?! Alla firar vi på vårt eget sätt! Blev dock en dusch när vi kom hem och efter det såg Conrad inte riktigt lika nöjd ut...



I lördags var vi på besök hos Elisabeth och Lars! Så himla härligt att få tillbringa en dag vid kusten! Vi tränade lite inför SSM (behöver löpträna för egen del insåg jag), fikade, pratade, åt jordgubbar och mumsade på glass! Conrad och Cola hade det väldigt roligt tillsammans och de har en del gemensamma  bus för sig, så som att exempelvis tycka att det är roligt att köra ner hela huvudet i en balja med vatten och att tippa ut vattenskålar... Härligt med små valpar som är fulla av bus och energi! Varje gång vi är på besök på Skärgårdsidyllen slås jag av lugnet och harmonin i den stora gruppen av hundar, härligt!


Framåt eftermiddagen var både fyrbenta och tvåbenta ganska trötta och väldigt nöjda med dagen! Frisk luft och trevlig sällskap är det bästa som finns! Är så glad att vi har lille Conrad!

Bilden är lånad från skargardsidyllenskennel.se 
Vad filosofen ligger och funderar på i ögonblicket när bilden nedan togs kan man bara spekulera i, men han ser väldigt nöjd och trött ut! Han är så galet söt så att man smälter! Guldlockar i öronen har han också! 

Bilden är lånad från skargardsidyllenskennel.se
I kväll är det valpkurs och sedan bär det av till Charlie och gänget! Vi ska njuta ordentligt av några veckor härlig semester nu! I år ska vi passa på att göra mest ingenting vilket känns himla trevligt! Blir till att njuta av naturen och det fina sommarvädret som är beställt! Den större utflykt som väntar är resan till Västerås nästa vecka för att besöka SSM. Ska bli väldigt roligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar