måndag 22 juli 2013

Lata dagar...

Veckan som gått har varit superhärlig! Semester är fina grejer! Vi inledde vår första semesterveckan  med valpkurs och ett kort stopp på Revet där Conrad passade på att ta ett dopp för att fira att det äntligen blivit semester! En blöt hund är en lycklig hund!  


Viktor kom hem på tisdagen med flyg till Kalmar från sin fiskeresa och tältet ställdes upp på torkning på Nybo. Conrad passade på att ta en titt in i nästa års semesterbostad, men jag vet inte om han verkade så väldigt imponerad...



Vi har passat på att ha riktigt lata och sköna semesterdagar! Inget uppbokat utan vi har tagit dagarna som de kommit! En förmiddag plockade vi blåbär och efter det så slumrade Conrad och Viktor i skuggan under äppelträdet en stund! Ser himla mysigt ut - det är mina killar det! 


Mellan sovpassen i skuggan så har vi tränat en del! Conrad har fått gå några spår i de småländska skogarna och så har vi kört mycket sakletning. Vi har också tränat inför SSM dit vi ska fara på torsdag! Det ser vi verkligen fram emot! Hoppas på att vi ska kunna få vår lilla glada schäferbuse att stå stilla ett par sekunder när det är utställningsdags på fredag förmiddag.... Ingen press, han är ju bara valp!


Bakom vårt sommarresidens kan man plocka mängder med blåbär! Conrad har blivit en fena på att plocka de små läckra bären alldeles på egen hand! Han har också upptäckt att vi människor lägger våra plockade bär i en stor hink i vilken man kan köra ner munnen och ta sig en rejäl portion med blåbär om man är sugen....


Igår var vi på Orrefors camping och åt belgiska våfflor tillsammans med Viktors föräldrar och mormor! På campingen fanns det flera andra hundar och vi fick passa på att träna både hundmöten och passivitet! Det känns som att det går bättre och bättre för varje gång vi möter en hund nu, men det blir fortfarande lite för jobbigt om vi möts för nära, men tids nog så ska det nog också gå bra! Conrad har  också träffat många barn i veckan som gått och det har fungerat himla bra! De busar och har roligt tillsammans! Vi har inte behövt använda ett enda av de muminplåster som vi inhandlat! Idag har Conrad och Wille käkat pannkakor och slickat av gräddvispen tillsammans! Det är fint att dela med sig! 


Nu går vi in i andra semesterveckan och ska se till att ta vara på varje minut av den! Hoppas att alla ni andra också får en härlig vecka och kan njuta av vår fantastiska sommar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar