onsdag 1 maj 2013

Frisk luft

Igår var vi på 70-årskalas i Hultsby! Frisk luft, fiske, trevligt sällskap och god mat bjöds det på! En av höjdpunkterna var också när min kära syster visade sig från sin bästa sida och försökte lära Conrad kommandot "ligg"!!! Man har ju hört att barn gör som man själv gör och inte som man säger, och kanske gäller det schäfervalpar också?!


Under kvällspromenaden tog Viktor ett par tjusiga kort på Conrad! Guinness och Conrad busade lite med varandra denna gång så de kommer nog så småningom att bli goda vänner! 



Efter en eftermiddag ute i friska luften är det skönt att få koppla av på favoritfilten en stund!  


Första maj, riktigt varmt och skönt på Enerevet! Conrad sov gott i husvagnen under natten och kissade inte inne trots att han sov utan bur. Wille och Conrad är riktigt goda vänner och om hunden får bada så måste ju den lilla gossen få testa sina stövlar och se om de fungerar! 




Nu väntar tre dagars jobb innan vi får en ledig dag på söndag! Då ska jag och Conrad fara till Elisabeth & Lars och tillbringa dagen i skogen tillsammans med härliga människor och hundar! Jag kan bara gissa hur glad Conrad kommer bli när han får träffa lilla Cola och de andra hundarna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar