tisdag 21 maj 2013

"Har inte Ojsan pratat med dig om döden?"

Ja ni, livet med valp bjuder mellan varven på känslostormar kan jag lova. För det mesta har vi det väldigt mysigt och roligt tillsammans men vi har också våra strider... Det är faktiskt så att husse och matte bestämmer! Idag har det varit en prövningarnas eftermiddag. Efter en rad tokryck under sen tisdagseftermiddag  spände Viktor ögonen i Conrad och utbrast "Har inte Ojsan pratat med dig om döden?"... Vad ska man säga?! Kan det kanske vara så att första trotsåldern är här?!


Igår hittade vi en badsjö ganska nära Lambohov! Bara en liten biltur bort! Känns lovande inför varma sommardagar! Blev inget dopp igår, men den som väntar på något gott... 


Har också bestämt mig för att vi ska gå valpkurs på Östra Hundskolan! Ska ringa till Tomas i morgon och fixa oss en plats! Hoppas på att det ska bli givande för oss allesammans! Läste lite på Tomas blogg idag och han känns som en man med mycket erfarenheter och sunda värderingar! Ärlighet varar längst i alla lägen!

2 kommentarer:

  1. Härligt med valpkurs. Sen får ni absolut inte stirra er blinda på allt vad som sägs. Gå på magkänsla. Det märktes när jag var på Torsås bk med arrax. Tanten där bestämde sej att inte tycka om arrax när hon hörde att jag tränat i tokabo. Finns sjuka människor i hundvärlden som inte kan glädjas åt andra. Se bara på historien med Asta. Skönt att ha elisabeth att rådfråga när man blir osäker på nåt. Det gör jag ofta efter 2 härliga år med skärgårdare. Kram majsan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kloka ord Majsan! Vi ska lyssna lagom mycket!! Vissa människor är bara för konstiga... Varför kan inte alla bara acceptera och respektera varandra? Hoppas att vi ses snart... Kramar till er!

      Radera