torsdag 30 maj 2013

Det var ett tag sedan sist...

... och under tiden vi varit borta har det hänt en massa roliga saker! I lördags for Viktor till Frankrike för att roa sig (även om han själv kallar det för konferens...)! Conrad och jag tog Silverpilen och for till kusten och hälsade på mamma, pappa och syster m. familj! Vi hann med regniga promenader och lite annat smått och gott! Till Conrads förtjusning hade Guinness lämnat en stor hög med goda tuggben som föll lilleman i smaken! Han fick ärva flera stycken ben (i nyskick :))Hans nya intresse är att tugga, tugga, gnaga och så tugga lite till! 



I måndags kväll bar det av till Majsan & Arrax i Ugglebo! Arrax är Conrads härliga storebror! Tänk att vår lilla hund snart kommer att vara lika stor som honom... För att fånga två glada schäfrar på bild behöver man vara två! En med kamera och en med lite godisar i handen! 


I veckan har mamma och Guinness varit här och hjälpt till att passa Conrad medan jag jobbat! Det har gått riktigt bra! Som avslutning måste jag säga att det är viktigt att komma ihåg att hunden är människans bästa vän och att vi människor har skyldighet att vara hunden bästa vän... Programmet Hunden sämsta vän är på TV:n ikväll och programmet bjuder på de mest fruktansvärda historier om hur känslokalla och elaka vi människor kan vara mot våra fyrtassade vänner... Snälla, skaffa bara hund om du verkligen vill ha den och är beredd att ge den ett långt, friskt, roligt och härligt liv! Förresten så gäller det alla djur...



Igen passar texten från You in så himla bra för att beskriva känslan jag känner över att få ha en fantastisk hund i vår familj! Jag hoppas att ni andra känner likadant för era djur och tar hand om era hjärtan!

It’s all because of you ooo, all because of you ooo 
I know that if the sky would fall I survived it all 
Because of you


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar