söndag 28 april 2013

En helt vanlig helg med sol!!!

Igår var vi på utflykt till Stjärnorp! Det blommade inte fullt så mycket ännu som vi hoppats, men man kände ändå våren i luften och några små vitsippor fanns det att titta på! Eftermiddagen tillbringade vi i trädgården så nu är pallkragarna förberedda för odling! Vi hoppas på värme nästa helg för då är det dags att sätta frön och potatis! Conrad uppskattade trädgårdsarbetet och smakade mer än gärna på jorden vi köpt! 

I kväll har vi varit ute på en promenad i solskenet! Det är så skönt med sol som värmer! Jag kan också stolt tillägga att Conrad nu kan kommandot "sitt"!!! Mycket stolt matte (och husse)! Kan erkänna att det gått åt en hel godis, men vad gör väl det?! 


Efter en skön stund ute i solen och friska luften blir man lätt trött och vad är väl bättre än att koppla av på dörrmattan vid dörren till uteplatsen?! Konstigt att skorna ska behöva råka ut för vassa tänder när de är så sköna att sova på... 


I morgon måndag, har Conrad bott hos oss i tre veckor! Tiden har gått jättefort och det är häftigt att följa med i hans utveckling! Vem kunde tro att vi skulle få ha en egen hund?! Folk som vi möter tycker fortfarande att han är himla söt och han charmar alla - det hoppas vi att han gör som vuxen också! Till och med vår hundrädda granne har vågat klappa honom och tyckte att han var en liten härlig kille! 


1 kommentar: