fredag 19 april 2013

Morgonstund i skogen!


"Åh, det ligger en pinne framför min nos... Av den tänker jag göra mos!" Vad är väl mysigare än morgonstunden i skogen?! Conrad hittar massor spännande att nosa och smaka på! Hans passion för stenar i lagom ätstorlek har svalnat ganska ordentligt vilket känns väldigt skönt! Ihärdigheten med godisbyte har gett resultat! Fast, om jag ska vara ärlig så fokuserar vi lite extra på löv nu istället! Idag blåser det något förskräckligt på slätten och de bruna höstlöven som tittat fram nu när snön har smält yr (till Conrads stora förtjusning) runt överallt! Försöker få honom att fokusera på annat så gott det går...





I kväll ska mamma, pappa och Guinness få träffa Conrad på riktigt efter att enbart sett honom via Facetime under de senaste 12 dagarna. Bäst att vi borstar pälsen och tvättar öronen ordentligt innan han ska introduceras! Vi hoppas att Guinness ska gilla sin nya kompis! I morgon väntar äventyr med 10- och 40-årskalas! Då kommer det att finnas många fötter och strumpor att smaka på för lilleman! Vi hoppas på att ingen av damerna har valt strumpbyxor av lyxigare sort för då kommer Conrads veckopeng att gå åt...

Förresten, lämna gärna ett fotavtryck när du varit inne och besökt oss här på bloggen. För att kunna skriva så klickar du på rubriken för det inlägg som du vill kommentera och scrollar sedan nedåt och hittar en ruta där du kan skriva något i stil med "Ååå vilken fin och söt hund!"!!!


8 kommentarer:

  1. ÅÅÅååå vilken fin o söt hund!!ni har...hihi

    ha en skön helg nu o hoppas lille Conrad sköter sig

    Kram Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Elisabeth! Conrad var jätteduktig i helgen! Han var väldigt förtjust i min systerson, 2,5 år och de hade mysigt tillsammans! Willes kommentar när han träffat Conrad var "Jessicas stora Conrad tycker Wille om och Conrad tycker om Wille!!!" Det är kärlek det!

      Vi hörs och ses snart!

      Kramar från oss!

      Radera
  2. Behöver man skyddsutrustning?

    Pappa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vet du ju svaret på så här efter helgen!!!

      Radera
  3. Ååå vilken söt och fin hund! (Är det lösen för att kunna skriva?)

    Ser ut som om operation Conrad går strålande för alla inblandade! Han är verkligen jättesöt och liknar både dig och Viktor i energi... Blir nog en fenomenal treklöver!
    Kram Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heja Ida!!! Du förstod vinken direkt! Vi har det helt underbart! Han är en härlig liten hund! Tack för dina fina ord! Vi måste ses snart! Conrad är nyfiken på Vadstena!!!

      Kramar till er!

      Radera
  4. Ååå vilken fin och söt hund vi har :)

    SvaraRadera