lördag 13 april 2013

SuperConrad


Upp och hoppa 6.11! Vem vill sova bort hela lördagen egentligen?! Inte vi i alla fall... Fram till 7.30 slöade Conrad och jag tillsammans på vardagsrumsgolvet medan Viktor fick sova en stund extra! Kanske är det min tur i morgon?! Frukosten avnjöts som vanlig med god aptit (av hela familjen) och efter det tog vi oss en liten tur till lillskogen! Där fanns en större vattenansamling och Conrad tog tillfället i akt att tvätta benen ordentligt! Om han fått hade han nog gärna tagit sig ett ordentligt dopp, men det behöver bli lite varmare först klargjorde vi bestämt!



Conrad är en riktigt snabb liten kille och husse har absolut inte det lättaste uppdraget att försöka fånga honom på bild. Upp och ner, hit och dit, inget stoppar honom! Viktor menar på att han nog behöver köpa sig en ny kamera för att kunna dokumentera lillkillen, och då är det väl tur att han kan skylla det på SuperConrad när det egentligen är den prylgalne i honom som spökar! För hur eller hur verkar Conrad ända fastna på några kort!!!



En rosa latexgris har idag blivit Conrads lilla favorit! Det bästa är att den grymtar varje gång man tar ett rejält grepp runt dess mage och biter till menar Conrad som springer stolt med grisen i munnen och viftar på svansen så ofta han kan... Tack lilla grisen för att du hjälper till att skona våra fötter litegrann! Idag har vi också haft besök av några kompisar och Conrad uppskattade det och var väldigt snäll och skötsam! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar