torsdag 8 augusti 2013

Back in town!




Nu är vi tillbaka i Linköping igen efter en helt fantastisk sommar! Tusen tack allesammans och inte minst ett stort tack till vädergudarna och den svenska naturen! Semestern börjar gå mot sitt slut, men vad gör väl det nu när vi känner oss utvilade och fulla av energi (kanske känner vi annorlunda när oktober kommer)?! Den här sommaren har vi tagit dagarna som det kommit och passat på att njuta ordentligt! Ingen stress och ingen press! Conrad har vuxit mycket men charmar fortfarande de flesta han möter! Vi kämpar på med hundmöten under våra promenader och tränar mycket kontakt! Sedan vi kom hem från Västerås har vi varit på besök på Enerevet, i Nybro och i Orrefors! Under några nätter passade vi på att tälta och vi hade det jättemysigt! Jag kommer aldrig att ha hund i sängen hemma, men jag kommer att passa på att kramas och gosa med Conrad varje gång vi tältar, då delar jag gärna kudde med ulltussen! 




Wilhelm och Conrad har busat en hel del under sommaren! Vatten i en balja roar både barn och hund! Känns väldigt skönt att ha en hundvalp som fungerar bra tillsammans med barn! 


Inte nog med att vår kära hund plockar blåbär i skogen, han har också lärt sig själv att locka både hallon och krusbär (trots taggarna) den här sommaren! Kanske finns det fler fyrbenta som njuter av de läckerheter som natur och trädgårdar bjuder på under sommaren?! Ska bli spännande att se om han kommer att kunna bli kantarellhund nästa sommaren och hitta svamp åt oss eller om han mest kommer att käka själv... 

 

Efter en sommar i kappsäck var det skönt att få landa hemma igen! Som vi alla vet "Borta bra men hemma bäst!". Conrad blev helt överlycklig när han fick återse sina leksaker och halvtuggade gamla ben! 



Idag har vi fixat här hemma för fullt! Innan vi plockade fram symaskin, hammare och annat smått och gott tränade vi inkallning och så lade jag ett spår till Conrad! Tror att jag lät det ligga lite för länge idag  och så var terrängen kanske lite väl utmanande, men vad gör väl det?! Efter skogsturen var Conrad ganska trött och deltog i hemmafixandet på sitt egna lilla vis! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar