söndag 11 augusti 2013

Halleluja, semestern är över!

Nu tror ni säkert att vi blivit tokiga som ropar "Halleluja, semestern är över!", men det har vi inte blivit! Frasen beskriver lyckan som infann sig nu i afton då Conrads öron kom tillbaka från sin semestertripp på ett förträffligt sätt! Ett tag trodde vi att vi skulle få efterlysa hans öron, men de hade inte försvunnit (eller slutat fungera), utan bara åkt för att vila upp sig ett tag... Vi hade en riktigt trevlig promenad och träningsstund nu i kväll efter att regnet lugnat ner sig! Nu hoppas vi att det håller i sin och att hans  öron inte behöver ledigt på ett bra tag framöver! Vi hoppas också att hjärncellerna som följde med öronen hem från semestern kommer att stanna och fortsätta vara lika ivriga på att träna som de var nu i kväll! Goa hundskrälle!!! 


Igår var vi på Visingsö tillsammans med fina vänner! Det är en mysig liten ö och igår gav den känslan av att man befann sig vid Medelhavet (förutsatt att man inte kände på vattnet)! Men för Conrad spelar det ingen roll om det är Medelhavet, Vättern eller en vattenpöl som bjuder in till lek och bad... Han är lika nöjd ändå (förutsatt att han tillåts blöta ner sig)!!


På stranden fanns en hel sand och vi passade på att ta med oss en del hem (kanske inte helt frivilligt dock)! Efter besöket på Visingsö fick Conrad träffa sina tre fyrbenta vänner i Lilla Tobo och busa runt en stund innan vi åter for till Linköping för att ha kräftskiva! Det partyt missade Conrad det mesta av, eller rättare sagt så deltog han på sitt eget lilla vis sovandes under bordet tillsammans med åtta fötter efter en händelserik dag! 


I morgon kommer klockan att ringa vid 6.00 och det kommer antagligen bli en mycket tydlig markering på att semestern är slut för den här gången... Men vet ni vad, det är snart jul och då blir det lite ledighet igen!!! Ha en fantastisktfin vecka allesammans och håll tummar och tassar för att vi ska överleva första jobb - och vara-själv-hemma vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar