söndag 18 augusti 2013

Helg!

I helgen har vi tagit det med ro! Igår gick vi en härlig långpromenad på morgonkvisten och nattens regn hade lämnat en vattenpöl efter sig som låg och väntade på Conrad som inte var sen att bjuda in till dans! 


Vi tränade lite inkallning och körde lite sakletning under promenaden och så fick Conrad springa lite lös på fältet också! Det tyckte han var riktigt härligt! 


Han hämtar gärna bollen som vi kastar åt honom, men han är sällan sugen på att lämna den ifrån sig. Han håller sig på precis lagom avstånd så att vi inte kan komma åt den. Därför testar vi nu på nytt med att ha spårlina på och arbeta upp förtroende och så vill vi så klart att han ska förstå att om han kommer med bollen så kastar vi den igen (väldigt enkel ekvation för oss, men för Conrad - NEJ)!!! 


Kontaktövningarna går bättre och bättre efter dippen vi haft! Detta innebär att det också gått åt en del godisar under veckan som varit och att busen fått mycket beröm! Oemotståndliga ögon eller hur?! 


Vad mina gossar sysslar med på bilden nedan kan man fundera på, men de ser ut att ha det väldigt mysigt! Vad är väl bättre än en fräsch hundpuss? Viktor har verkligen charmats och är helt galen i Conrad! 


Efter promenad, träning och gos med husse behöver man allt vila litegrann! Conrad älskar sin nya biabed och den håller ännu ihop i ett stycke och har än så länge inga bitmärken. Kopian vi har i vardagsrummet däremot börjar bli ganska illa åtgången... 




Idag på morgonen gick Conrad och jag en promenad förbi Valla där vi passade på att miljöträna ordentligt! Höns, tuppar, getter, hästar och en hel hop med människor kom i vår väg (vilket ju så klart var planerat)! På håll hörde vi tupparna gala ikapp och Conrad lyssnade uppmärksamt. När vi kom nära blev han en riktig fegis och till min förvåning sade han inte ett knyst. Han skötte sig fantastiskt och skällde inte på några av djuren utan tittade mest undrande på dem!





Nu laddar vi får en ny vecka och hoppas på att den kommer att bjuda på nya utmaningar och trevligheter! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar